Vi har ikke fått noen dato ennå på når influensavaksinen for 2021/2022 ankommer. Det vil bli lagt ut her når den har kommet og du kan booke time på vaksineklinikken for å få denne satt.

Vi tilbyr ikke Johnson & Johnson (Janssen) vaksinen. Er du i risikogruppen og skal prioriteres for covid vaksinering, råder vi deg til å sende en e-konsultasjon til fastlegen din. Øvrige grupper må vente på innkalling fra sin kommune.

For å registrere covidvaksine satt i utlandet, les om dette under fanen Covid-19 vaksinasjon

Skal du ta prøve på Fürst?

Har du hatt en samtale med din lege og avtalt å ta prøver på Fürst, kan du følge denne linken for informasjon om åpningstider og adressene til laboratoriene de har.

https://www.furst.no/ta-prove-hos-oss/

Fit to Fly / Fit to work attest

Vi utfører Covid-19 hurtigtest. PCR metoden anbefales som førstevalg, men antigen-hurtigtester kan være et alternativ hvis man skal ut å fly og det kreves negativ Covid-19 test som ikke er eldre enn 24 timer. Sjekk alltid om landet du skal til godkjenner hurtigtest eller krever PCR test.

Med en Covid-19 antigen hurtigtest vil man få resultatet på 15 min, og man får da attest fra legen som kan fremvises på flyplass eller til arbeidsgiver.

Testen med attest koster 850,-

På attesten må pass nummeret påskrives, så det er viktig at passet medbringes til legetimen.

Du må selv sjekke at landet du skal reise til godkjenner hurtigtest.